Meteen naar de inhoud

Mogelijkheden

Het leukste kinderkado

De mogelijkheden bij deze cadeaubon voor kinderen zijn eindeloos. We hebben zoveel leuke mogelijkheden dat er voor iedereen zeker iets leuks bij zit. Met het geven van deze superleuke bon tover je een lach op het gezicht van elke ontvanger.

Eén bon voor heel veel mogelijkheden. Een fantastisch cadeau voor kinderen!

Het allerleukste is misschien wel dat er met deze bon voor iedereen iets onvergetelijks mee te doen is. De mogelijkheden:

-poppenkastvoorstelling bij de jarige thuis

Niet zomaar een poppentheater, maar één met prachtige aansprekende poppen zoals je ze kent van De Boterhamshow of Sesamstraat. Vol interactie en muziek. Eventueel te combineren met allerlei andere fantastische acts.

-poppenkastvoorstellingen op elke andere locatie

Grote en kleine poppenkastvoorstellingen, vele verschillende poppentheaters. De voorstellingen van Theater Fantast zijn geschikt voor scholen, bibliotheken, bedrijven, instellingen enzovoort. Een aanrader!

-Kindergoochelaar

Verbazen, verwonderen en lachen tot je omvalt. Deze goochelaar voor kinderen weet hoe je een onvergetelijke goochelshow voor kinderen geeft. Ook leuk in combinatie met poppenshow.nl!

-Vlooiencircus

Er bestaan nagenoeg geen vlooientheaters meer. Maar dit VlooienCircus is er nog eentje van de oude stempel. Hooggeëerd publiek: het grootste kleinste theater ter wereld. De kunsten van de goed getrainde vlooien zullen iedereen doen verbazen en gieren van het lachen.

-Draaiorgel

Ook leuk: een draaiorgeltje. Je kent ze wel, van die buikorgeltjes. Onze draaiorgelman draait de leukste muziek. In ieder thema, kindermuziek, reguliere draaiorgelmuziek, kerst of Sinterklaas.. Het is allemaal geen probleem. De orgelman komt in nostalgische outfit, maar een kerstman, clown of piraat is ook mogelijk. Keuze genoeg!

-Kinder-theater.nl

Kinder- en poppentheatervoorstellingen voor nagenoeg elke locatie.

-Ballonvouwen

Een giraffe? Een bloem? Toch liever dat hondje of die poes? Het kan allemaal. Boek deze optie als extra mee.

-De lekkerste EN leukste Limonade

Hoe leuk kun je het krijgen: limonade uit de limonadeclown. iedereen mag zelf limonade tappen. De clown maakt vrolijke muziek en zorg zelfs voor een lichtshow’tje tijdens het limonade tappen!

Allemaal als optie mee te boeken.

en nog heel veel meer…

Hoe werkt KidsBon?

Klik hier voor alle deelnemende activiteiten en sites en meer informatie!

Bestel hier het leukste cadeau voor kinderen: KidsBon!

Gelijk bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Vul onderstaande gegevens in. Je krijgt daarna een bevestiging mail van ons, met daarin ons rekeningnummer. Na overmaken sturen wij de KidsBon direct toe!

Dit emailadres gebruiken wij om onze betalingsgevens en de KidsBon toe te sturen.
Dit emailadres gebruiken wij om de KidsBon toe te sturen.
Let op: de ingevulde tekst wordt op de KidsBon gezet. De ontvanger krijgt dit dus te lezen. Eventuele vragen aan ons kun je het beste stellen via ons emailadres info@kidsbon.nl